بیوگرافی حجت الاسلام و المسلمین سینایی

​ اینجانب مجید سینایی متولد 26/2/1350 هستم. در محله مذهبی نشین منطقه 17 تهران به دنیا آمدم و یکی دو سال نخست تحصیلات ابتدائی را در مدرسه ی اتابکی  زمان شاه گذرانده و تا پایان تحصیلات ابتدائی در همان مدرسه بودم که بعد از انقلاب نام مدرسه پیام نور شد. یکی از معلمان خوب، به نام آقای محسن قاسمی در جنگ تحمیلی به شهادت رسید و از آن پس نام مدرسه را به شهید محسن قاسمی تغییر دادند.

 

من در مسجد امام حسین(ع) از دوم ابتدایی با شرکت در کلاس های سرود فعالیت های خود را آغاز کردم. در همان ایام یعنی سال های ​​ 58 و 59 در گروهی به نام گروه نهضت، اندکی ورزش کانگ فو و فعالیت های بدنی دیگر آموختیم. در این جلسات شهید لشگری گاهی سر کلاس می آمد و از انقلاب و امام زمان(ع) برایمان صحبت می کرد. بعدها او شهید شد و نام پایگاه مقاومت مسجد امام حسین(ع) تا کنون به نام این شهید است یعنی شهید رضا لشگری.

در کنار آموزش سرود، اندکی تئاتر از امام جماعت مسجد جناب حجت الاسلام حسینعلی مروج یا دگرفتیم. با ورود به کلاس پنجم ابتدایی 2 سال در کلاس ورزش کشتی شرکت کردم که زیر نظر آقای صفرعربی که از نیکان روزگار بود و هست کشتی آموختم. بسیار دوران خوش و پرثمری بود!

از دوم راهنمایی توسط یکی از همکلاسیان خود با هنر خوشنویسی بیشتر آشنا شدم و در کانون میثم سر کلاس استاد هاشم زمانیان که خدا رحمتش کند شرکت کردم. حدود سال 63 و از همان ایام در کلاس تکواندو و زیر نظر استاد مرتضی کریمی حاضر شدم. بسیار دوران ​​ خوشی بود؛ هم خوشنویسی و هم تکواندو را می آموختیم.

سال های اول دبیرستان چند باری برای رفتن به جبهه فرار کردم یعنی با دستکاری شناسنامه رفتم که نشد و بالاخره سال 1367 ایام عملیات مرصاد رفتیم جبهه. خیلی زود آتش بس و قطعنامه اتفاق افتاد و ما هم برگشتیم تهران.

 

 

در مجتمع رزمندگان در دبیرستان البرز رشته ی ریاضی درس می خواندم؛ سال چهارم ریاضی و کنکور و هنر و ورزش و مطالعه ی کتاب های شهید مطهری و آیت الله جوادی آملی همه ی اوقات مرا پر کرده بود. حدود سال 69 و 70 بود که وارد حوزه علمیه حاج آقای مجتهدی شدم و تا سال 76 در آن جا و سپس  مدرسه مروی بودم. ​​ سال 75 و 76 مسئول پایه دوم مدرسه مروی شدم و سال 77 حدودا مدرسه امام صادق(ع) در میدان گلچین را مدیریت کردم.

 

​ در سال 80 قائم مقام مدرسه مروی و تابعه شدم و در سال 82 مدیر مدرسه مجدالدوله بودم و سال 84 تا 86 مدیر دوره ی تربیت راهنمای دارالمبلغین فلسفی آیت الله مکارم شیرازی شدم. از سال 87 مدیر و موسس حوزه علمیه ی حضرت ابوطالب(س) شدم. ​

 

 

 

​ از دیگر موارد مهم زندگی من این بود که توسط آقای محمد عباسی، مهدی قره شیخ لو، حسین ندرلو، حاج اکبر توپچی، حاج محسن خدام حسینی، استاد احمد ابوالقاسمی و بسیاری دیگر با قرآن و قرائت و هنر زیبای تلاوت مانوس شدم. البته جناب سرهنگ پاسدار آقای مسعود افضلی از ابتدای نوجوانی تا سال 70 در این موارد بسیار در من موثر بود.

​ از سال 1378 به توصیه حاج آقای مطلبی امام جماعت محترم مسجد جامع ابوذر و استاد آقای اخوان، امام جماعت مسجد منیریه شدم و تا کنون 2 بار امام جماعت نمونه ی منطقه شده و بارها مورد لطف و محبت دوستان و مسئولین منطقه قرار گرفته ام.

 

 

لازم به ذکر است که از سال 75 تا حدود 85 در روزنامه کیهان زیر نظر استاد عزیزم آقای حسن شایانفر و تقی دژاکام و دوستان دیگر با روزنامه و قلم و پژوهش و غیره آشناتر شدم. ​

تا امروز الحمدلله از خرمن هنر استاد محمدی تبار خوشنویس و حضرت استاد علامه آقای شیخ عباس اخوان بسیار علم و زندگی، خوشه چین بوده ام و از آیات عظام خسروشاخی، مقتدائی و هاشمی شاهرودی دروس خارج و غیر آن را بهره جسته ام. از آقای کازرونی عزیز رسائل و از آیت الله عابدی زنجانی و اصطهباناتی کفایه، و استاد عزیز و ارجمند آقای دکتر هادی وکیلی منطق و فلسفه و معانی و بیان آموختم و بسیار علمای عزیز دیگر که بی شک یکی از مهمترین آن ها حضرت آیت الله آقای سید جعفر موسوی بوده و هستند.

قطعا اگر عالم و هنرمند و ورزشکار نشده ام اما دوستدار این کمالات بوده و هستم و از تلاش در این مسیر هنوز  سیر نشده ام.

والحمد لله رب العالمین

 

 

​دانلود متن گفتگوی نشریه فتح با حجت الاسلام سینایی

دانلود متن گفتگوی خبرگزاری فارس با حجت الاسلام سینایی